Ylivieskan Tennisseuralla pirteä viime kesä 

Mennyt vuosi  on ollut repaleinen. Korona on tietysti vaikuttanut koko yhteiskuntaan.  Paljon on ollut erilaisia koronarajoituksia. Ollaan paljon kotona. Tosin ulkoliikunta, jossa voidaan pitää etäisyyksiä on lisännyt suosiotaan. Myös Ylivieskan Tennisseuran toimintaan pandemia on vaikuttanut monella tavalla. Viime maaliskuussa junioritoiminta jouduttiin keskeyttämään, hallin mennessä kiinni rajoitusten takia. Muukin toiminta keskeytyi.mm. kansalliset tenniskisat jouduttiin perumaan. Samoin kävi sulkapallovuorojen kanssa.  Kesä oli aika hyvä.  Koronaa oli aika vähän.  Kentillä oli käsidesiä ja noudatettiin turvaetäisyyksiä. Kentillä oli aika paljon harrastajia. Tenniskurssejakin oli kolme. Kesäkansallisetkin saatiin pidettyä noudattaen  tarkasti Suomen Tennisliiton koronaohjeita. Nyt tuli taas uusi sulku. Tilat ovat olleet kiinni nyt noin 2 kuukautta. Nyt kahden viikon ajan nuoret ovat päässeet harjoituksiin.. Yksityiset sulkapallo- ja  tennishallit ovat saaneet olla koko ajan  auki. Siellä onkin ollut melko ruuhkaista. Tennishän on kentällä ollessa tosihyvä laji, kun puhutaan koronasta.. Siinä voidaan pitää etäisyyksiä jne. Tietysti siinä kosketaan samaan palloon. Käsienpesu ennen pelaamista ja sen jälkeen ovat tärkeitä.Sulkapallon kaksipelissä voidaan pitää hyvin etäisyyttä, nelinpelissä se on hankalampaa.. Ja maskeja käytetään tilanteissa, jossa seon mahdollista. Ei tietenkään pelikentällä. Toivottavasti päästään "normaaliin" elämään mahdollisimman nopeasti. Nyt tämä pandemia on jollain tapaa koko ajan taustalla. No ei ole enää pitkä aika, kun päästään ulkokentille.  Ja vilkas tenniskesä toivottavasti odottaa. Jos nämä Eemil Ruusuvuoren otteet  tuovat lisää harrastajia. Viime kesä osoitti, että tenniksellä on Ylivieskassa selvästi tilausta.Sulkapalloa on Ylivieskassa harrastettu aktiiviseti jo kauan, tosin monet kuntoilumielessä kuulumatta mihinkään seuraan. Ajatellaan positiivisesti ja uskotaan huomiseen.

Ylivieskan Tennisseura piti yhdet kansalliset tenniskilpailut viime vuonna. Koronan takia jouduttiin perumaan  kaksi turnausta. Sarjatennistä pelattiin sekä ulko. että sisäkentillä. Kesällä Haastetennis jatkui vilkkaana. Kesällä tahkottiin myös tenniksen kaksinpeli - ja nelinpeliturnaus. YlTe:n sulkapallojaosto järjesti yhdet kansalliset kilpailut. YlTe:n sulkapallopelaajat ovat aktiivisesti osallistuneet eri seurojen järjestämiin kilpailuihin.. Nuorten tennisvalmennus alkoi marraskuussa 2020 jatkuen huhtikuun 2021. loppuun. Ryhmiä on kolme. Yhteensä treeneissä käy 10 tulevaisuudenlupausta. Korona on sotkenut myös juniorivalmennusta.. Valmentajana toimii Pauli Puurula. Pauli piti kesällä kolme  tenniskurssia kaikentasoisille... Sulkapallossa naperosulis on pyörinyt aktiivisesti sunnuntaisin Liikuntakeskuksen salissa.

Firmaliiga nelinpeliturnaus otellaan sunnuntaina 10.4. Kansalliset Huhtihulinat mitellään  24. - 25.4., jos vain koronatilanne sen sallii. Haastennis jatkuu. Ylivieskan Tennisseuran kansalliset kesäkilpailut ovat 16. - 18..7..  Lisäksi kesän aikana voidaan järjestää seuran sisäisiä tenniskisoja.. Kansallinen December cup taituroidaan joulukuun puolivälin kieppeillä.. YlTe osallistuu ulko- ja sisäsarjatennikseen. Järjestetään valmennus- ja kurssitoimintaa.. Sulkapallosssa pidetään yhdet kansalliset kilpailut. Lisäksi on omia seuran sisäisiä kisoja ja kesäkutsuturnaus. Sulisjunnutoimintaa pyritään laajentamaan.

Urheilupuiston kentällä 1 sekä Suvannon kentällä voivat tennisseuran jäsenet pelata ilmaiseksi. Varaukset tehdään omilla sivuillamme kohdasta "Kentät ". Varaustunnukset YlTe:n jäsen saa Heikki Vainiotalolta. Näiden kenttien avaimet saat Antti Helmiseltä tai Heikki Vainiotalolta. Avaimen teettämismaksu on 9 €. Muistathan harjata ja kastella kentän käytön jälkeen! Kentät 2 ja 3 varataan Rose Grilliltä ja Salaattibaarista (ent. Stoppi-Grilli) puh 08 - 420 042. Hinta 12 €/tunti/kenttä. Sisäkenttiä voi kysyä Liikuntakeskuksesta, puh 044 - 4294 471 tai 044 - 4294 472. Sulkapallovuorot tulevat olemaan pääsääntöisesti Liikuntakeskuksessa, Jäsenmaksu oikeuttaa sulkapalloilijat ilmaiseen tenniksen pelaamiseen kesällä. Samoin tenniksen jäsenmaksun maksaneet voivat käydä seuran sulkapallovuoroilla.

Jäsenmaksut ovat v. 2021 15 € alle 16-v, 16-v - alle 18-v,  30 €, 50 € aikuiset ja perheet 75 €. Tennisseuran tilinumero on OP FI89 5534 0520 1205 06. Ole hyvä ja maksa jäsenmaksusi 30.4. mennessä. Liitä maksuusi myös yhteystietosi. Jäsenenä  ilmaisen pelimahdollisuuden kesällä. Ennen jäsenille lähetetty Tennislehti on nyt kaikkien nähtävillä netissä. Lisäksi saat seuraavat alennukset Pyöräpiste Vaarapurolta: tennikseen liittyvät tarvikkeet -20 %, muut urheiluvälineet -15 % ja polkupyörät -10 %. Alennukset eivät koske tarjous- eivätkä alennustuotteita. Sulkapalloilijoille jäsenmaksut ovat samat. Maksaessasi jäsenmaksua kirjoita viestikenttään sulkapallo sekä yhteystietosi.

Laitetaan jalat liikkeelle kentillä !

YLIVIESKAN TENNISSEURA RY www.ylte.net

YlTe pj. Antti H. 040-596 5314, siht. Heikki V. 040-589 2539, rah.hoit. Kyösti R.  040-543 1915, Tero Pökkylä, sulkapallo, 050-3796461